Imprint

Smo manjše družinsko podjetje z veliko prevoženimi kilometri in neprecenljivimi izkušnjami potovanja po svetu in doma. V digitalni obliki kot nas vidite tukaj in sedaj, smo prisotni od poznega leta 2019, dejansko pa nabiramo izkušnje še iz časov naše bivše Jugoslavije.

Se še spomnite kako smo nekoč hodili oziroma se vozili na morje, v hribe? Kakšna je bila obvezna oprema in zakaj imamo na takratne zastoje na cesti in vrste pred trajekti čisto drugačen spomin kot na današnjo, sodobno vožnjo do morja? Ste se tudi vi soočali s prekomerno mamino prtljago ali bratovim napihljivim čolnom, ki je zasedel preveč prostora? Hladilna skrinja? Seveda, tudi za to je bilo potrebno narediti prostor.

To je bil poseben dogodek, vsi so (smo se) ga veselili in načrtovali že vnaprej. Do zadnjega kotička napolnjeni avtomobili, ki so bili precej drugačni od današnjih in so radi zakuhali, počene gume, stisnjeni sorodniki, nabasane strehe … potovalni časi so bili precej daljši kot danes, zastoji bolj pogosti, večkrat se je bilo treba ustaviti in pomalicati, pa vendarle je bila to nepozabna izkušnja katero radi pomnimo še danes.

Tovrstne avanture, lepi spomini in vedno premalo prostora za vse prijatelje, znance in slastne dobrote … so nas pripeljali do nove spletne strani. Ena dva tri, za vse to dandanes Rentamride poskrbi. Enostaven najem kombija. Pa še hiter. Dve stvari, ki sta nam vsem všeč (tisto tretjo prepustimo vam).

Za vas (in nas) smo naredili preprosto rešitev najema vozila v le treh korakih. Najamete kombi, izberete lokacijo in vpišete vse potrebne podatke. Na voljo imamo tudi tiste tavelike / tapodaljšane kombije za vse velike in male zahteve naših uporabnikov, kot tudi strešne kovčke, nosilce … pa tudi hladilno skrinjo - za vse babičine dobrote - vam priskrbimo v kolikor je želja.

Spoštujemo vaš in naš čas ter vas na vizualno privlačen način nemudoma seznanimo z vsemi pogoji in zahtevami. S hudomušnim, a še vedno profesionalnim načinom komuniciranja vas vabimo, da se zapeljete novim dogodivščinam naproti.

Odgovornost in avtorske pravice za vsebino
(kot tudi oblikovanje te spletne strani),
če ni določeno drugače:
© 2024 Rentamride, vse pravice pridržane.

Isozir d.o.o.
Litostrojska cesta 42b
1000 Ljubljana, Slovenija
info@rentamride.si

ID za DDV: SI75165376

Koncept & oblikovanje: Adi Šumić
Grafično oblikovanje: Jakob Trpin
Programiranje: SPRD.digital

Prosimo preberite si več v naših splošnih pogojih.